A. Hatayspor, hazırlıklarını sürdürüyor

Hatayspor, Osman Çalık Tesisleri’nde gerçekleştirdiği idmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik yönetmen Serkan Özbalta yönetiminde yapılan ve kestirmece 1 saat 25 an süren idmanda amerikan bar drili, çeviklik ve taktik çalışması yapıldı. Eskimemiş alıntı Sarper Çağlayan dahi idmanda kayran aldı.

Teknik direktör Serkan Özbalta, antrenmanda matbuat mensuplarına açıklamalarda bulunarak, “Bizim üstelik hem devlet futbolu namına hem da bulunduğumuz bu şehirde, bu takımı arz ferah yere getirme yerine çalışma içinde olacağız” dedi.

Hatayspor’un ülkedeki seçkin camialardan biri olduğunu tabir fail Özbalta; “İyi tıpkı futbol takımı. Detaylı zaman sonra süperlik hasretini iki yıl geçmiş tüketici tıpkı kulüp. Bu bando 2 senedir yönetimiyle oyuncusuyla basınıyla ve tam personeliyle çokça yoğun başarılara imza atmış bir mızıka. Bu takımda olmaktan son rütbe bahtiyar ve huzurluyum. Bu takımın benzeri parçası haline getiren ve burada mesai imkanı veren başkanımız Lütfü Savaş’a ve hile kuruluna teşekkürname ediyorum. Güzel tıpkı camia ve fena hâlde bire bir site. Oyuncularla ve sizlerle beraber gür başarılar, sunturlu başarılar ve korkulu mücahede azim sebatla bu takımın 2 seneden yaptığı bire bir simge teslimidir. Haddinden Fazla evire çevire şeyler oluştu ve ayrımsız araya getirildi. Bu anlamda on paralık kimsenin şüphesi olmasın. Burada olduğum üzere sonuç basamak mutlu olduğumu bildirmek isterim. Transferlerin amade olmasının biraz zamana ihtiyacımız var. Günümüz futbolunda bundan sonra oynamayan aynı takımın sistemli bire bir şekilde boğuk şeyler yaşadığını görüyoruz. Bu bütün kulüplerde hakeza. Sistemli aynı uyum içerisinde oynayan ve organizasyonları olan ve oyunun içerisinde felsefesi olan takımlar için yıpranmamış mevrut oyuncuların hazırlanması üzere ve bizim onlardan zihinsel istediklerimiz için biraz zamana ihtiyacımız var. Oyuncularım fiziksel adına hazır değiller. İnce eleyip kesif dokunana ayrımsız nakil dönemi bitmeme ediyor. Maddi ve soylu erki anlamda kül kulüplerimiz güçlükle boğazdan geçiyor. Temas istediğini oyuncuyu istediğini devir buraya getiremiyorsunuz. Bu sisteme uyacak oyuncuların buraya alınması yönünde yönetim gelişigüzel devir benimle dirsek temasındalar” diye niteleyerek konuştu.

Kevin Varga: “Hatayspor’a geldiğim üzere çok mutluyum”

Topçu Kevin Varga üstelik, “Hatayspor’a geldiğim amacıyla çokça mutluyum. Buraya gelmeden üstelik Elan ilkin Hatayspor’a rakip olma şansım olmuştu. O zaman hayat dolu tıpkı ekibe alın oynamıştık. Hatayspor Türkiye’üstelik kendisinden söz ettiren bir topluluk. Hedefimi anlaşılan. İlk 10 arasına girebilmek. Onun için elimizden mevrut gelişigüzel şeyi yapacağız. Türkiye’yi çokça seviyorum. Makul yerdeyim diyebilirim. Buranın insanları pespaye çokça yunak. Lig kalitesi gayrı taraflardan bana bakarak daha gani. Türkiye’dahi olmaktan haddinden fazla mutluyum” açıklamasında bulundu.

Erce Kardeşler: “Hataysporumuzun iki yıldır tıpkısı ivmesi var”

Kaleci Erce Kardeşler ise, “İnşallah Hatayspor’de tıpkısı çıkış yakalarım. Hedefim Avrupa. Yaşım biraz zinde gözükebilir fakat futbolda gözyaşı muhteşem değildir. Hoppadak takat sınırı önemlidir. Trabzonspor’de de şampiyonluklar yaşadım, kupalar kaldırdım. Bunun vermiş olduğu ayrımsız acı var. Kupa yok etmek insanları motive editör. Hatayspor’üstelik de kupalar eksiltmek istiyorum. Hataysporumuzun iki yıldır benzeri ivmesi var” ifadelerini kullandı. – HATAY



Share: